OM OS

Sådan startede det

Efter at have drevet en foodtruck i 3 år blev det tydeligt for Adrian at food trucks og forbrugere har brug for en nemmere måde at komme i kontakt med hinanden på. For forbrugere der ønskede at få serveret street food til fester var det svært at få fat i nogle af de mange food trucks der konstant er på farten. Det var derfor et vanskeligt miljø at navigere i og en barriere for kærlighedsaffæren mellem de madglade og de dygtige food trucks i Danmark. Af dette problem udsprang idéen til www.lejfoodtruck.dk som har det formål at hjælpe ejere af food trucks med at få adgang til det store publikum af madglade danskere og dermed give ro til at fokusere på hvad de er dygtige til - nemlig at udvikle deres koncept og servere lækker mad.

Vi ❤️ food truck bevægelsen

Vi elsker food truck-bevægelsen og hvordan den konstant udvikler sig, og leverer kreativ oglækker mad, der er tilgængelig for alle. Vores mål er at være det værktøj, der hjælper med at dyrke food truck industrien og den kulinariske glæde for uformel servering af mad. Uanset om du planlægger en sommerfest, et bryllup, en konfirmation, en fødselsdagsfest eller noget helt andet, så fortjener du at få besøg af en food truck.

Hvordan fungerer det? 🤔

Hvis du ønsker et tilbud på en food truck til din fest, så må du meget gerne udfylde formularen på denne side. Klik på "Få et tilbud". Du beskriver din fest og oplyser praktiske detaljer, hvorefter vi skræddersyer et tilbud til dig, som du herefter kan godkende, hvis det lever op til dine ønsker. Så simpelt er det.

 SKRÆDERSYET 
TILBUD

Fortæl os om din fest, så sammensætter vi et food truck tilbud til dig!

Tak for din forespørgsel! Vi vender tilbage hurtigst muligt på din e-mail.
Ups! Der gik noget galt.