LEJ EN madvogn
TIL DIN FEST

SE MERE

HEJSA 👋

Hos LEJ FOOD TRUCK har vi mange års erfaring med at skabe succesfulde madvognsarrangementer. Vi ved, hvad der er vigtigt, når du som vært ønsker at bestille en madvogn– uanset størrelsen på selskabet. Så lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige madvogn til din fest!

Vi har vores egne madvogne, men vi samarbejder også med partnere, som er klar til at servere en lækker festmiddag for dig og dine gæster.

LEJ MADVOGN

Sådan fungerer det:

✍️ Start først med at udfylde formularen på denne side, så vi har den information som vi skal bruge til at begynde med at finde en madvogn til din fest. Vi har madvogn partnere, der kører ud til store og små arrangementer med en bred vifte af menuer i hele Danmark.

📧 Så snart du har udfyldt formularen, vil du inden for kort tid modtage en e-mail med de næste skridt for at leje en madvogn til din fest. I mailen får du information om pris, menu og evt. andet vigtig information, som du skal bruge for at leje en madvogn.

🏁 Når vi har fundet en madvogn eller flere madvogne til dit arrangement sender vi dig et tilbud med al den nødvendige information. Så snart vi har modtaget din godkendelse af tilbuddet, sender vi dig en bekræftelse og så er du klar til at nyde maden og festen.

Adrian, lej en food truck contact.

Jeg er klar til at hjælpe dig med at finde den lækreste mad til dit arrangement. 🎉

UDFYLD FORMULAR
- Adrian
Indehaver LEJ FOOD TRUCK

 SKRÆDERSYET 
TILBUD

Fortæl os om din fest, så sammensætter vi et madvogn tilbud til dig!

Tak for din forespørgsel! Vi vender tilbage hurtigst muligt på din e-mail.
Ups! Der gik noget galt.

FAQ

+ Er det muligt at få et madvognmarked?

Hvis du har et større arrangement og ønsker mere end en madvogn, så sammensætter vi et tilbud på et marked, hvor dine gæster kan smage lidt forskelligt. Vi har egne madvogne og partnere, som servere menuer fra forskellige verdenshjørner.

+ Skal jeg forberede noget før madvognen ankommer?

Din madvogn er et køkken på hjul! En af de store fordele ved at bestille en madvogn til din fest er at du blot skal sørge for dens placering og strøm. Herefter klarer personalet i vognen resten.

+ Til hvilken pris serverer en madvogn?

Prisen afhænger af, hvilken madvogn du ønsker, hvor i landet du ønsker servering og hvor mange kuverter du skal bestille til. Det er typisk en smule dyrere end buffet-catering, men tilgengæld mere eksotisk og kræver mindre engagement i serveringen fra din side.

+ Hvor mange skal vi være for at bestille en madvogn?

Som udgangspunkt kører en madvogn ud til minimum 30 personer. Dette kan dog være lidt forskelligt fra madvogn til madvogn. Vi sammensætter en eller flere madvogne til din fest, når vi har modtaget din forespørgsel og antal kuverter.

+ Hvad skal jeg sørge for?

Du skal blot sørge for adgang til et almindeligt strømstik og et billede af, hvor food trucken skal stå. Resten tager food trucken sig af.

+ Har en madvogn service med?

Ja! Når du får besøg af en madvogn, så har food den ejet bestik og tallerkener med. Du skal blot nyde din fest og den lækre mad.