MENU

TACO FOOD TRUCK serverer en autentisk mexicansk oplevelse i form af tre lækre tacos som består af 100% majstortillaer og forskellige lækre toppings. Food truck’en har altid hele menuen med. Menuen er udviklet så den kan serveres for vegetarer, veganere, børn, gluten- og laktoseintolerante.

Pulled beef taco

Denne taco er udviklet med fokus på mørhed og smag i kødet. Kødet tilberedes i 12 timer i en lækker specialudviklet marinade indtil det falder fra hinanden. Tacoen toppes med rødløg, som er syltede i æbleeddike.

Chorizo & corn taco

Denne vegetariske taco består at stegte søde kartofler og gule majs. Den toppes med en tynd stribe chipiotle mayo. Balancen mellem det salte, det søde og et lille pift af chilli er hvad der kendetegner denne taco.

Mushrooms & cheese taco

Mushrooms & cheese smelter sammen som to gamle kammerater og skaber en lækker umami-oplevelse. Hvidløgsstegte svampe blandes med en mild cheddarsost og skaber en perfekt smagskombination.

PRAKTISK

STØRRELSE

Food trucken er 3,2m lang, 2,3m høj og 1.55m bred.

STRØM

Det eneste denne food truck skal bruge er et almindeligt strømstik.

PRIS

Din pris per kuvert inkluderer alt. Det vil sige at der ingen ekstra omkostninger er til kørsel, personale, opsætning eller andet.