FOOD TRUCK

 Når du står for at arrangerer mad til din fest er der typisk en del ting at tage højde for. Du skal tænke på madpræferencer, diæter, pris og måske andre elementer der er vigtige for dig også.

Vi er klar til at modtage dine specifikationer og sammensætte det helt rigtige tilbud til dig. Vi hjælper dig som arrangør med at finde den food truck eller de food trucks, der kan servere den helt rigtige mad og stemning til din fest!

Adrian fra lej food truck kontaktperson

Jeg er klar til at hjælpe dig med at finde den bedste food truck
til dit arrangement 🥳🎉

UDFYLD FORMULAR
- Adrian
Indehaver LEJ FOOD TRUCK

FIND DEN HELT RIGTIGE 
FOOD TRUCK

nummer 1 bestilling af food truck

Udfyld formularen

Start med at udfylde formularen nederst på denne side. Når du har indsendt formularen er vi rustet til at finde det helt rigtige food truck match til dig.

nummer 2 bestlling af food truck

Få food truck tilbud

Vi sammensætter et tilbud til dig og kontakter dig på e-mail. Hvis du har nogle spørgsmål, så er du velkommen til at vende tilbage til os, så vi er sikre på at tilbuddet passer præcis med det du har brug for til dit arrangement.

nummer 3 bestilling af food truck

Lej food truck

Efter at vi er blevet enige omkring det helt rigtige food truck tilbud til dig får du en endelig oversigt over din bestilling. Når du har godkendt dette overblik, så skal du blot vente på at din food truck dukker op til dit arrangement og serverer lækker mad!

Typiske spørgsmål

- Kører jeres food trucks ud til firma arrangementer?

Food trucks er efterhånden blevet en meget populær måde at bespise gæster til store arrangementer. Til arrangementer med flere hundrede mennesker er det oplagt at tilbyde mad fra forskellige food trucks. Typisk vil de forskellige food trucks servere en lille ret hver, så gæsterne til dit arrangement kan prøve forskellige retter.

- Kan food trucks servere til
arrangementer med forskellige madpræferencer?

Hver enkelt food truck som vi samarbejder med har sammensat menuen på sådan en måde at den kan adapteres til forskellige præferencer. Det vil sige at der altid er et vegetarisk, glutenfri og laktosefri arrangement. Specificér gerne i din forespørgsel, hvilke ønsker du har til din food truck.

Har du flere food truck spørgsmål? 🤔

SE VORES FAQ

eller

UDFYLD FORMULAR

 SKRÆDERSYET 
TILBUD

Fortæl os om din fest, så sammensætter vi et food truck tilbud til dig!

Tak for din forespørgsel! Vi vender tilbage hurtigst muligt på din e-mail.
Ups! Der gik noget galt.